PDA

View Full Version : Removing Beat Track Selections (beats)



OriginalHotrodder
11-09-2012, 02:03 AM
I hope I'm just missing it but is there a way to remove a mis-placed (as in putting it in the wrong spot) beat? Hopefully there is something simple I haven't figured out yet.

jrock64
11-09-2012, 09:13 AM
Select it and delete it like any other effect.

Joel

OriginalHotrodder
11-10-2012, 12:46 AM
Thanks jrock64, I figured I was missing something simple. Didn't seem to work when I was trying it before but it worked this time.