Results 1 to 5 of 5

Thread: Xlights --> FPP issue

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    346
    Post Thanks / Like

    Default Xlights --> FPP issue

    OK, so time to do a July4th lighting. Just finished rebuilding my controller box, all wired up, tests fine, runs the sequences from last Christmas just fine. So hardware/software is all in good shape. Running Xlights 22.13.

    When I connect to the FPP and drive it directly from Xlights, the sequences run (output to lights enabled). When I upload to FPP, nothing turns on when I run the sequence. Did I forget something since last December that I have to do when I push the files to the FPP?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    Post falls, Idaho, USA
    Posts
    87
    Post Thanks / Like

    Default Re: Xlights --> FPP issue

    One time it didn’t when because I didn’t click save after rendering the sequence. Are you using flights to upload the file?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    346
    Post Thanks / Like

    Default Re: Xlights --> FPP issue

    I use the uploader in Xlights to push to FPP. The file is there, I can see it when I log into it. I'm running it from Xlights, and that works for today so I suppose it gives me 5 months to figure it out :-)

  4. #4
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    1,910
    Post Thanks / Like

    Default Re: Xlights --> FPP issue

    Did you remember to turn off OUTPUT to LIGHTS from xlights before you run from FPP?
    Phil

  5. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    346
    Post Thanks / Like

    Default Re: Xlights --> FPP issue

    yep, I did. You get the indication on FPP that someone/something else is sending data.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •