Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: xlights sends out wrong data to pixels.

  1. #21
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    405
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights sends out wrong data to pixels.

    .39 now supports 4096 channels of generic serial


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #22
    Join Date
    Jun 2021
    Location
    Deutschland / Schleswig-Holstein 24351 Damp
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights sends out wrong data to pixels.

    4096 could help me get my 1875 working.
    On my laptop he just showed me that there is a new version. Is a very fresh version.
    Will test it tomorrow evening. It's almost midnight here now.
    In any case, thanks for the info. Will report if it works now.

  3. #23
    Join Date
    Jun 2021
    Location
    Deutschland / Schleswig-Holstein 24351 Damp
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights sends out wrong data to pixels.

    Hello Mike, that was the message I was desperately looking for. It finally works with the channel expansion. Now I can set up the lighting a few days later and hope that no further problems arise.
    But I don't want to forget to thank everyone. Without your help and support, I would not have made it.
    When everything is set up I'll make a video. Jörg

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •