Results 1 to 3 of 3

Thread: Exported sequences not opening on FPP

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Default Exported sequences not opening on FPP

    I have 2 FPPs running 4.4 and neither one will play sequences exported from Vixen 3 - 3.7u1.

    If I put the FPPS in bridge mode sequences play correctly directly from my PC.

    If I export the sequences out of vixen as a vixen sequence, and then use xlights to convert them to fseq those play on the FPPs without a problem.

    I am fairly confident I have all my controllers setup correctly. I have a complex setup -I am on universe 122 now I think. But I can post settings if you want.

    Is anyone else having this problem? Am I missing a setting that will fix this?


    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Maryville, Illinois
    Posts
    1,885
    Post Thanks / Like

    Default Re: Exported sequences not opening on FPP

    Try the latest dev build. There was a bug in the export that affected certain combinations of sequences that was fixed. You can try exporting without compression and if it works, then that bug fix will likely solve it for you.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default Re: Exported sequences not opening on FPP

    Thank you so much for this. I have been pulling my hair out for a week. Some sequences still didn't work the first time but after exporting the second time they are working.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •