Results 1 to 4 of 4

Thread: LOR with P10 matrix

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    AL
    Posts
    213
    Post Thanks / Like

    Default LOR with P10 matrix

    The Build Info

    P10- 16x32
    Rons Pixel panel controller 3 outputs


    so I first built a 3x4 p10 matrix and got it running in my sequences. Im running each row off each output on the controller

    SO here is the problem

    I wanted bigger lol. I added more making a 4x5 display. when i use the test function on the controller they all work just fine.
    I re did my set up in lor to accommodate the extra panels. but now when i run the sequence only the first 3 rows of 5 work. I can not get anything on the 4th row which is connected to the 3rd row on the 3rd output.

    display set up
    row 1 output 1 5 panels wide 160 pixels
    row 2 output 2 5 panels wide 160 pixels
    row 3 output 3 5 panels wide
    row 4 output 3 5 panels wide

    i not sure how to tell lor how to understand that row 3 has more pixels and how the set up should look. do the panels do anything to help determine location.

    any help would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    AL
    Posts
    213
    Post Thanks / Like

    Default Re: LOR with P10 matrix

    Anyone

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Sauk City, WI USA
    Posts
    1,321
    Post Thanks / Like

    Default Re: LOR with P10 matrix

    So Ron's controller is running off FPP? The panel layout is set in FPP. LOR should just see a bunch channels.

    Does LOR see the same number of channels as you have defined in FPP?
    Does your channel layout match the channels in your panel layout?
    Are you using it bridge mode or downloading the sequence to FPP? If in bridge mode, what is the universe configuration?

    I don't know LOR so can't really help on that end. If you post some snippings of your setup, maybe we can figure it out.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    AL
    Posts
    213
    Post Thanks / Like

    Default Re: LOR with P10 matrix

    no its not running on fpp. It does not need one it runs on its own just fine in DMX mode I got in touch with Ron and he told me a fix that I'm going to try and see if it fixes it 1st I had my sequences running just fine before I expanded to the 4th row

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •