Results 1 to 6 of 6

Thread: Sequence Problem

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Valley Center, Ks
    Posts
    441
    Post Thanks / Like

    Default Sequence Problem

    I have one song out of five that has a problem with it. I have 4 - 8 segment arches (incands) that are controlled by 2 Renard Plus TR24's. Only on one song the first segment of all 4 arches is lit the whole song. I have looked and the sequence doesn't have any effects in the segment element. Since it is only one song it can't be addressing or setup. They have been exported to FSEQ to run on FPP. Could that have done something?
    Dave-1200Px-20KLts

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    494
    Post Thanks / Like

    Default Re: Sequence Problem

    Does it show up in the Vixen Preview?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Valley Center, Ks
    Posts
    441
    Post Thanks / Like

    Default Re: Sequence Problem

    No it doesnít. That was what checked first.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dave-1200Px-20KLts

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    494
    Post Thanks / Like

    Default Re: Sequence Problem

    I assume you tried to export it more than just the one time.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Valley Center, Ks
    Posts
    441
    Post Thanks / Like

    Default Re: Sequence Problem

    Itís been exported several times with changes as I fixed things I didnít like but I should try it again without any changes. Iíll do that tonight and let you know what happens


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dave-1200Px-20KLts

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Valley Center, Ks
    Posts
    441
    Post Thanks / Like

    Default Re: Sequence Problem

    That fixed it! Thanks gassy


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dave-1200Px-20KLts

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •