Results 1 to 4 of 4

Thread: Having Trouble getting P5 Matrix Working

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    467
    Post Thanks / Like

    Default Having Trouble getting P5 Matrix Working

    BBB with DIYLEDEXPRESS Scroller
    5x3 P5 Panels
    A solid fill in test mode produces bars roughly 8 pixels wide
    Bridge mode and xLights produces the same bars.
    Help.

    BBB2.JPGIMG_3796.JPG

  2. #2
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Folsom, CA, USA
    Posts
    1,983
    Post Thanks / Like

    Default Re: Having Trouble getting P5 Matrix Working

    All outputs must be equal. Use 5 outputs with 3 panels each or 3 outputs with 5 panels each

    Edit: you do not need to use all outputs.
    Last edited by mrGrumpy; 12-02-2019 at 10:47 PM.
    In Lights Therapy

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    467
    Post Thanks / Like

    Default Re: Having Trouble getting P5 Matrix Working

    Didn't know that....Thanks. Will give it a try.
    Between that and a bad ribbon cable it's getting closer.
    Last edited by gassy; 12-02-2019 at 11:12 PM.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Close to Hillsboro, OR
    Posts
    435
    Post Thanks / Like

    Default Re: Having Trouble getting P5 Matrix Working

    Just throwing this out there...

    ...I'm running a 20-panel P5 matrix, 5Hx4W, and I use all 8 outputs. Four outputs going to 2 panels each, and four outputs going to 3 panels each. It's working fine for me with this setup. I believe Dan Kulp said something earlier this year about trying to use as many outputs with fewer runs as possible, so I would utilize the 5 outputs with 3 panels each setup that Mr. Grumpy recommended.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •