Results 1 to 4 of 4

Thread: question about pauses in the show

  1. #1
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default question about pauses in the show

    I inserted 4 second pauses between my sequences in the scheduler

    shows.JPG

    but the shows just played with out pausing.

    show status.JPG

    Not sure what I did wrong. This isn't the end of the world, I am very happy that the lights came on last night, and everything worked. Just trying to make it a bit better.

    Thanks
    Ray

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Maryville, Illinois
    Posts
    1,650
    Post Thanks / Like

    Default Re: question about pauses in the show

    That looks like it may not have picked up the changes. The scheduler has some issues at times when edits are made to the show that you may need to restart Vixen to get them to take. I just did a quick test using the 3.6u3 release version and pauses were working for me.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default Re: question about pauses in the show

    ok, I will re-start after the show tonight ( it starts before I get home.)

    Thanks
    Ray

  4. #4
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default Re: question about pauses in the show

    re-starting the program worked,

    Thaks again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •