Results 1 to 3 of 3

Thread: Font fails to load

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Font fails to load

    I have made a custom font thats very simple and works on a 7 tall pixel array for EVERY letter. But when I load this font in vixen it fails. I can use the font in any other application fine however.

    I chose to make my own font because many fonts that claimed to be 7 pixel were not. For instance I found several that were 7 pixel until you got to the letter Q or y, and that threw the whole thing off... it was 8 or even 9 pixel.

    Any ideas? I attached a copy of the font, my plan was to use it for scrolling text on a icicle string I was going to make.

    Tested the font in wordpad, and many other applications and it works fine there.

    Font error is pretty non-descriptive: An error occurred loading the font.

    I'm on version 3.6u2 currently.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by CowboyJeeper; 11-16-2019 at 02:53 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    361
    Post Thanks / Like

    Default Re: Font fails to load

    I installed your font and then used it in the Text effect in Vixen with no issues, works fine.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Re: Font fails to load

    Now thats just wierd... rebooted my computer (gotta love windows) and the same exact file loaded in fine!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •