Results 1 to 3 of 3

Thread: My preview screen never shows the elements I have in my display

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default My preview screen never shows the elements I have in my display

    Hello all,
    I purchased a falcon 16v3 last year but could not make it work in time for Christmas. I have watched all the videos on YouTube on setting up vixen 3 from scratch and my test sequences never show any props on my preview screen. I have other problems getting my ren ss24 to work but with out the confirmation from my preview I’m uncertain if it’s hardware or software. Any insights as to why I never have a preview would be appreciated. Thank you
    Last edited by fearnold; 11-09-2019 at 03:32 PM. Reason: Typo

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Maryville, Illinois
    Posts
    1,669
    Post Thanks / Like

    Default Re: My preview screen never shows the elements I have in my display

    Not assuming anything, but have you configured the elements in your show in the preview? If you click on an element in the tree on the left in the Preview setup, does the correct prop light up in pink in the preview setup on the right?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default Re: My preview screen never shows the elements I have in my display

    Thanks for the reply. The preview now works. I have my ren ss24 configured as channel 1 on the falcon. Things are working but the ren is super sluggish. Any effect I program in smaller than 750 milliseconds simply go undone. Any ideas ?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •