Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 71 to 80 of 87

Thread: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

  1. #71
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Chicago - Southwest Suburbs
    Posts
    7,872
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    in general, it's fairly easy to adjust the size of simple groups in Vixen. SO for your rooflines, just pick a reasonable number of pixels and go ahead and sequence. It's quicker to adjust down than up, so try to guess on the high side. When you know the exact number, just adjust the number of pixels in the group. Delete or add as necessary. Vixen will adjust the sequencing appropriately.

  2. #72
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    will do, thanks Jeff

  3. #73
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Kansas City Missouri
    Posts
    2,186
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    Quote Originally Posted by bcer960 View Post
    Yes, i did that last night
    Great. As you can see it's going to be a lot easier setting up the outputs by singles instead of groups of 4. If you have a problem with setting up the 682, then just give me a list of what you have and I'll set up my 682 and send you a screen shot.

    Sent from my SM-T710 using Tapatalk

  4. #74
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    well you did it, I got it all set up, and now will start playing around with the sequence.
    Thank-you again so much.

    Ray

  5. #75
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Kansas City Missouri
    Posts
    2,186
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    Quote Originally Posted by bcer960 View Post
    well you did it, I got it all set up, and now will start playing around with the sequence.
    Thank-you again so much.

    Ray
    Great news. Need anything else just holler.

    Sent from my SM-T710 using Tapatalk

  6. #76
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Kansas City Missouri
    Posts
    2,186
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    Btw. Sequencing and all takes time, time you don't want to do again. Every night, day or after each sequencing session you should consider making a backup file. You won't regret it. At first I didn't save a backup and lost 40 hours of sequencing. Now I backup every day or after 2 hours of work.

    Sent from my SM-T710 using Tapatalk

  7. #77
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    good advise, I'll do that.
    Today ( I have off) so I'll be spending most of it sequencing.... may have some questions at the end of it.

  8. #78
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    Robotjam,

    Thank you for posting this question. I spent 45 min reading through this forum hoping to find my problem. You had exactly what I had going on, and I could not figure it out.. I knew it had to be something simple. Pmiller was exactly right with his advice, once I seen his screen shots it hit me that I had to enable the universes during the display set up and select multicast.

    Thank you Robotjam and Pmiller! I can now start hanging my lights.

  9. #79
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    Quote Originally Posted by pmiller View Post
    Here's an example of version 5.030 firmware. You will notice that I have a small number in 4-1. That's because I'm running Renards off that output. In order to run Renard you can only do it in groups of 4 outputs because you have to change a jumper on the 682 to balance the output. So basically outputs 4-2 to 4-4 are useless. I also included a screen shot if the Vixen controller setup. I have screen shots like the 3 I uploaded for all my controllers.

    Sent from my SM-T710 using Tapatalk
    Hello Pmiller,
    Thanks for the help, your last screen shot was the spark I needed. 5.03 looks amazing for set up, I think it will eliminate a problem I have had for the last 4 years. Now if I can only get there. I just updated the firmware on my E682. That brought me up to 4.051 from 3.0something. However I'm not at the 5.03 that I want to be at. Any Ideas what I am doing wrong? Like Robotjam, I am no power user...

  10. #80
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Kansas City Missouri
    Posts
    2,186
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.6 build #872 not outputting to E682 controller, Please Help

    Quote Originally Posted by NickH View Post
    Hello Pmiller,
    Thanks for the help, your last screen shot was the spark I needed. 5.03 looks amazing for set up, I think it will eliminate a problem I have had for the last 4 years. Now if I can only get there. I just updated the firmware on my E682. That brought me up to 4.051 from 3.0something. However I'm not at the 5.03 that I want to be at. Any Ideas what I am doing wrong? Like Robotjam, I am no power user...
    You mean getting to 5.030?

    Sent from my SM-T710 using Tapatalk

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •