Results 1 to 2 of 2

Thread: Xlights updates

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bradenton, Florida
    Posts
    218
    Post Thanks / Like

    Default Xlights updates

    I updated to the latest version 2019.34 and now I have noticed two strange things.

    The first is I am getting a error message.
    XML parsing error: 'unclosed token' at line 29215
    What is this and how do I get rid of it.

    The second when I put in a new effect it takes about 15 seconds for it to respond. I could copy and paste a 5 second effect and I get the circle that means it working. I never had that before and wonder if the two are related.

    I also noticed that there is a box for suspend rendering which I have not noticed before what and why would you check this box for.
    Thanks for your help
    John

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bradenton, Florida
    Posts
    218
    Post Thanks / Like

    Default Re: Xlights updates

    I just went on to my backup file and copy and paste the song from yesterday to today and let it overwrite the newer file and all is well.

    I also found out from another member that when you check the suspend rendering it will stop the programing from not responding when your to quick. Just remember to RENDER ALL while you are working on your sequence.
    Thanks to all
    John

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •