Results 1 to 2 of 2

Thread: Arduino + Vixen 3.5 - does not blink TX and RX

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Arduino + Vixen 3.5 - does not blink TX and RX

    485/5000
    After 2 years I came back to the project. I connected my prototype to the computer, it worked for a while, until it stopped communicating, does not blink TX and RX. To restore it, I re-write the code and restart the computer, then it works for some time. For me it is frustrating.

    On another computer I installed the latest version of Arduino and Vixen 3.5. It has also been working for a while and I have not been able to communicate Arduino and Vixen so far.

    Does anyone have a current and tested source code?
    Arduino MEGA 2560 + 8 relay Module.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Southern California
    Posts
    799
    Post Thanks / Like

    Default Re: Arduino + Vixen 3.5 - does not blink TX and RX

    this code should work for you. You just have to do a little configuration for the number of channels. http://doityourselfchristmas.com/for...th-Random-mode
    Kevin

    2017 - Pi3 w/FPP controlling 8 ESPixelsticks driving 1250pixels and 3 Arduino MEGAS communicating with ESP-01s driving 96 channels
    2016 - 184 channels of Blinking/Flashing using 4 Arduino MEGAs and cheap home-made props.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •