Results 1 to 5 of 5

Thread: Broke our electric service!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Mishawaka, IN
    Posts
    294
    Post Thanks / Like

    Default Broke our electric service!

    ok not really our fault. Nothing like having to call the electric company at 21:30 to convince them our partial outage is on their side of things and not mine. Loose / broken connection at the pole was the culprit! Unplugged all my controllers when we started having the problem and will have to double check everything tomorrow. Hoping everything is ok!
    -Wife-certified nerd

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    7,656
    Post Thanks / Like

    Default Re: Broke our electric service!

    Ugh. I hope no equipment was damaged. Let us know what you find.
    Thanks,
    Brian, your friendly site Admin.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Mishawaka, IN
    Posts
    294
    Post Thanks / Like

    Default Re: Broke our electric service!

    Nothing damaged thank goodness and everything is back up and running fine! Some things you just can't plan for. I tell you though, the call center really wanted to pin this on me, they made sure i knew they charge time and half if the problem wasn't outside the house.
    -Wife-certified nerd

  4. Likes Macrosill liked this post
  5. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    7,656
    Post Thanks / Like

    Default Re: Broke our electric service!

    I have been through that with the cable company. If you don't know what you are talking about then they will really take advantage of you.

    Glad you are back up and running.
    Thanks,
    Brian, your friendly site Admin.

  6. #5
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Fox Valley Area, Wisconsin
    Posts
    134
    Post Thanks / Like

    Default Re: Broke our electric service!

    Had a service that intermittently would loose a phase. Drove me nuts because it happened when I was not there - six different trips on different days and once at 3am. Nope, not in the house.

    Eventually had public service come check and YUP! There it was! A rotted connection - that was on them ;)
    -Eddie

    The missus wants to ride!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •