Results 1 to 3 of 3

Thread: Ghosts in the Machine

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Chambersburg, PA
    Posts
    611
    Post Thanks / Like

    Default Ghosts in the Machine

    I have channel specific flashing of incorrect channels. For instance when a certain pixel on my pixel tree is lit RED, the Blue channel on my Renard RGB arch lights. The Arch channel is 99 and the Pixel Tree channels are 688-2920.
    There are a couple of other similar Ghosts showing up in my Renard channels when my pixel tree is in operation, all seem to be in Dumb RGB channels, but on different controllers. Also the channels that are misfiring are not responding to their channel number. All this equipment was tested in component level less than a month ago and worked perfectly. This EXACT same issue plagued me last year without resolution.

    I am using FPP from RPi > Falcon F4V > serial output to Renard Daisy Chain : RP32>RP32>RP32>64LSD>64LSD>Ren64 The problems are showing up in the last three controllers in the daisy chain.

    I am using the current version of xLights

    What additional info can I provide or what suggestions do you have for me to check?
    Last edited by TomL8345; 12-05-2018 at 01:06 PM.
    2012 - 1st year 64 Channels - 7500 LED lights - 5 sequences
    2013 - 128 Channels - 10,000 LED lights - 7 sequences (2 New)
    2014 - 201 Channels - upgrading 8 Arches to dumb RGB - 8+ sequences (1+ New)
    2015 - 240 Channels + 8 Universes - sequences TBD
    2016 - No Display
    2017 - Back in the Game - 240 Renard Channels + 12 Universes
    2018 - 256 Renard and 9 Falcon Outputs of Pixels - 16 sequences shown over 2 nights

  2. #2
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    8
    Post Thanks / Like

    Default Re: Ghosts in the Machine

    did you tried to re-arrange the controllers to narrow down the issue, if that is controller specific?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Chambersburg, PA
    Posts
    611
    Post Thanks / Like

    Default Re: Ghosts in the Machine

    Quote Originally Posted by priyankchouksey View Post
    did you tried to re-arrange the controllers to narrow down the issue, if that is controller specific?
    I can't rearrange the controllers and not mess up my show. Also I did a full test of the controllers in my workshop and they worked fine. this is the exact same behavior I saw last year.
    2012 - 1st year 64 Channels - 7500 LED lights - 5 sequences
    2013 - 128 Channels - 10,000 LED lights - 7 sequences (2 New)
    2014 - 201 Channels - upgrading 8 Arches to dumb RGB - 8+ sequences (1+ New)
    2015 - 240 Channels + 8 Universes - sequences TBD
    2016 - No Display
    2017 - Back in the Game - 240 Renard Channels + 12 Universes
    2018 - 256 Renard and 9 Falcon Outputs of Pixels - 16 sequences shown over 2 nights

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •