Results 1 to 7 of 7

Thread: Cause of this?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Michigan
    Posts
    61
    Post Thanks / Like

    Default Cause of this?

    Half my arches wont respond to me changing the color. They stay a white or yellow color. I know on my other side I just got to play with the channel count to get rid of the little bit of green on there. Any thoughts

    Sent from my SM-G950U using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    896
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cause of this?

    what controller are you using, and what firmware? I've ran into this on my E682 running V5 firmware. changing the resistor values and power injection fixed it.
    are all of them on the same output?
    do you have power injection?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Michigan
    Posts
    61
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cause of this?

    Im running a F16v3 with a FPP

  4. #4
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    896
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cause of this?

    in order for someone to help, you need to provide more information , screen shots of your setup.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    104
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cause of this?

    I get this with fpp on my pi, when I don't load the correct or more then the correct pixel count in the player compared to the sequence. So in turn the player does not play those pixels and they just stay on. Play with fpp and pixel count your using. Reboot and then test sequence till they play correctly or go out. Does that make sense?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Michigan
    Posts
    61
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cause of this?

    Quote Originally Posted by mister softee View Post
    I get this with fpp on my pi, when I don't load the correct or more then the correct pixel count in the player compared to the sequence. So in turn the player does not play those pixels and they just stay on. Play with fpp and pixel count your using. Reboot and then test sequence till they play correctly or go out. Does that make sense?
    Yes, it does. thanks

  7. #7
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    242
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cause of this?

    The green may be caused by using 510 ch universes and the falcon is set to 512. I just use 512 even though it splits a pixel at the universe mark. 512ch/3= 170 pixels + 2ch. Just continue on the next universe.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •