Results 1 to 3 of 3

Thread: Model Names Not Always Showing in Xlights Sequencer

  1. #1
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Saint Louis
    Posts
    168
    Post Thanks / Like

    Default Model Names Not Always Showing in Xlights Sequencer

    Hi everyone,

    I am using Xlights for the first time and I am having an issue in the sequencer, The left side of my timeline view, where the models are listed, is black, and the model names only show up when I click them. I can only see one of them at a time. (1st and 2nd pictures below).

    I would like it to look like the examples I have seen in tutorials and videos. (3rd picture)

    Any ideas?

    Ken

    Screen Shot 2018-10-26 at 12.25.34 PM.png

    Screen Shot 2018-10-26 at 12.26.07 PM.png

    maxresdefault.jpg
    2016 - Static Light Show
    2017 - 72 Renard Channels - Roughly 4,200 Lights - 3 Sequenced Songs
    2018 - Added Pixels to Rooflines
    Website: www.doyonlights.com
    You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCQ8...yLJieEEwDto7xg

    Adding Pixel Arches, Snowflakes, and Singing Bulbs in 2019!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    320
    Post Thanks / Like

    Default Re: Model Names Not Always Showing in Xlights Sequencer

    From the Facebook group:

    “Daniel Kulp and Josh Bernstein it's the row header that needs to be changed in the color manager. The wav background also is changed to black and there's one other that I don't recall off the top of my head. The Mac versions of xlights have been doing this with three of the default colors for a few months now.”

    Colour manager is accessed via the settings menu.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Saint Louis
    Posts
    168
    Post Thanks / Like

    Default Re: Model Names Not Always Showing in Xlights Sequencer

    Thanks Keith. I changed those two and the Timing 1 track away from black and it solved those issues.

    Now the only issue is the area directly below the view dropdown, where the sequence Time and FPS should be. It is still blacked out. I do not have anything else in color manager that is set to black. (see pic below)

    Any ideas?

    Ken

    Screen Shot 2018-10-26 at 4.57.30 PM.png
    2016 - Static Light Show
    2017 - 72 Renard Channels - Roughly 4,200 Lights - 3 Sequenced Songs
    2018 - Added Pixels to Rooflines
    Website: www.doyonlights.com
    You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCQ8...yLJieEEwDto7xg

    Adding Pixel Arches, Snowflakes, and Singing Bulbs in 2019!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •