Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Windows 10_64-bit issue?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,558
    Post Thanks / Like

    Default Windows 10_64-bit issue?

    Hey all,

    My old Windows 7 (32-bit) machine finally 'flamed out'..... Last week I got a new 64-bit Windows 10 (yeah I know Rich.... ). I've been happy with the increased speed of my HLS saves and preview loads etc so far.....However I have gotten the dreaded "Blue Screen of Death" twice when exiting HLS. When the computer reboots the sequence is corrupted. One time HLS was able to rebuild....the other time the "Header" information was corrupted and HLS didn't even try to fix it....guess it couldn't access it. I was able to go back and resurrect one of the .hls1 files that I saved shortly before the crash....

    I save....and that's fine but when I (X) out to shut HLS down I've gotten the blue crud crash...... Both times when I hit the (X). It doesn't do this on any other programs. It also doesn't do this every time I exit HLS.....probably 1 out of 20 times so far.....

    The error message says "Stop code: Driver IRQL_not_less_or_equal" "What failed: RfeCo10x64.sys"

    Has anyone else had a similar issue?

    Rich....you can skip the Windows 10 I told you so's....haha......
    Last edited by Santacarl; 04-16-2018 at 10:46 PM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Sauk City, WI USA
    Posts
    913
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    That appears to be part of "killer driver suite" - a wireless driver? Do you have a killer wireless adapter in your computer? Are you running the latest wireless drivers? You may have to search for them instead of using windows update.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,558
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Quote Originally Posted by MikeKrebs View Post
    That appears to be part of "killer driver suite" - a wireless driver? Do you have a killer wireless adapter in your computer? Are you running the latest wireless drivers? You may have to search for them instead of using windows update.
    Thanks for the reply Mike.... Well it's a Dell and has the KillerControl Center so I suppose it's the "killer driver suite" you're referring to..... But the wireless turned off (actually never set up the wireless) as I'm connected via Cat 5 directly to the modem. The KillerContol Center which seems to show all the running apps doesn't show HLS at all.....

    As to latest drivers Dell uses SupportAssist to keep check on all currency of all the drivers....all are up to date per this SupportAssist thingy..... Guess I could do a manual check....but if wireless isn't set up would the driver even matter?

    I hate setting up new 'puters'.....it's always some thing or other that doesn't act nice. I've already had issues with some older software Flight Simulator X for example....won't even load........ Grrrrrrrrrrrrr

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5,556
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Fix all Windows issues in one click

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,558
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Well....Like I think I said before...I thought about going Linux....but just didn't have enough faith in my ability to navigate it to pull the trigger....

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5,556
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Hls is running fine on the latest and greatest D~Wave Carl ! Last talk I had thought you were moving to Quantum . lmao

  7. #7
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5,556
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Dell is quite proprietary and can be challenging to get setup . It may take you awhile to get drivers and such addressed .

    Just google your queries and find solutions through others postings . Maybe start with Dell's forum .

    Once you have it configured to your liking , use Macrium or alike to create an image .

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,558
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Thanks for the thought Rich..... I was thinking about the image already.....just haven't gotten around to picking up a new memory stick.....but now that you mention it...it might be a little too early to capture the image......

  9. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Warminster, PA
    Posts
    1,693
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    I would try and update the killer drivers directly from their website...https://www.killernetworking.com/driver-downloads.

    Dell drivers tend be a bit behind the times.
    Chris
    [URL="http://www.maloneylights.com"]http://www.maloneylights.com[/URL]
    [URL="http://halloween.maloneylights.com"]http://halloween.maloneylights.com[/URL]
    [URL="http://ctm.maloneylights.com"]http://ctm.maloneylights.com[/URL]

  10. #10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    1,529
    Post Thanks / Like

    Default Re: Windows 10_64-bit issue?

    Yeah saw this problem before....
    Uninstall the Killer Control Center software and update the latest drivers only from their site.
    Had this on one of my other PC's and swore I would never get a MB with Killer NIC onboard. Their software is crap.....
    Phil

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •