Results 1 to 7 of 7

Thread: xlights not showing preview window data

  1. #1
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    14
    Post Thanks / Like

    Default xlights not showing preview window data

    Hello
    must be something simple i am missing but xlights isnt showing the display items while playing my generated sequence. it was working at one point but now its a dark screen unless clicking on the elements. Is there a way to get back the house preview to play the lights? its been quite time consuming creating the sequence.
    thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Colorado Springs
    Posts
    3,906
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights not showing preview window data

    Click on View (top of screen), click on Windows, Click on House Preview

  3. #3
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    14
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights not showing preview window data

    I have the house preview window up. Its just not showing the items play in the window. I have to click on the items in the sequence window in order for them to show in the house preview window. Not sure if there is a sync/refresh button. It seems like after I click on the items and rehit play from the start the items show in the window as they should. This happened when I first started building the sequence and I would have to close it down and reopen flights. Might be just my machine.

    Sent from my A0001 using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    1,014
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights not showing preview window data

    It could be so many things. First hit Render All and then play it.
    Didn't pay for a sig

  5. #5
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    392
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights not showing preview window data

    Start with a check sequence. If render all doesn't fix it then check sequence is likely to tell you you have problems.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    14
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights not showing preview window data

    Thank you for the help. I will try these the next time I notice it

    Sent from my A0001 using Tapatalk

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    61
    Post Thanks / Like

    Default Re: xlights not showing preview window data

    Quote Originally Posted by Sho95 View Post
    Thank you for the help. I will try these the next time I notice it

    Sent from my A0001 using Tapatalk
    Bumping this old thread, as I had this problem. I clicked on 'render all' button, then I have up the 'Model Preview' and the 'House Preview'. windows opened. The render all did the trick. The button looks like a painters palette with red, green and blue dots on it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •