Results 1 to 2 of 2

Thread: Sync Error Finding Work Viewable Group by Name

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Austin, TX
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Exclamation Sync Error Finding Work Viewable Group by Name

    Hey Joe,

    I was getting a pop-up with "Sync Error Finding Work Viewable Group by Name" when I came out of "Display Preview" mode. Pop-up happened twice every time I unchecked the "Display Preview" box. Got annoying so I saved, exited, and reloaded. I got the same pop-up when it loaded my sequence. Went into "Display Preview" and got the pop-up again when I came out. That's when I noticed there weren't any channels showing in the edit screen. (There had been before I reloaded and was getting the pop-up.) Went in to select my display group and that's when I had the aha! moment. I had named a new display group "Floods & Arches", but it was now called "Floods Arches". Apparently HLS doesn't like '&' in display group names.

    Now that I know what the problem is, I can avoid it in the future. Just thought it would be a good idea to get it in documented in case someone else has the same problem and/or you want to fix it at some point.

    JJ

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Key West, FL
    Posts
    3,630
    Post Thanks / Like

    Default Re: Sync Error Finding Work Viewable Group by Name

    Thanks.

    Joe
    Link to my DownLoad Site: [B][COLOR=#ff0000][URL]http://www.joehinkle.com/HLS[/URL]

    [/COLOR][/B][IMG]http://joehinkle.com/HLS/HLS%20Logo%20Small.jpg[/IMG]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •