Results 1 to 6 of 6

Thread: Error when oppening sequences

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mechanicsville, VA
    Posts
    1,072
    Post Thanks / Like

    Default Error when oppening sequences

    I got this on one sequence then when I quit and tried to ope another it did the same. I haven't done anything yet because I don't want to comepletly lock things up. Do I need to uninstall and reinstall?

    "Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index"

    Ben
    128 lynx Freestyle DMX channels(not all used), 4 SSR4 DMX channels, 120 Ren24 channels, and 48 Ren16 channels!!

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Spencer Iowa
    Posts
    1,236
    Post Thanks / Like

    Default Re: Error when oppening sequences

    First make a copy of both your sequences and the profile you are using.

    Fist question. Are you using a profile?

    I am going to assume you are. Did you delete any channels out of the middle. Not at the end of the natural channel order.

    If you did it can be fixed.

    Joel
    Lets get serious, I have over 10,000 channels on my back, just where do you want to start counting.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mechanicsville, VA
    Posts
    1,072
    Post Thanks / Like

    Default Re: Error when oppening sequences

    Quote Originally Posted by jrock64 View Post
    First make a copy of both your sequences and the profile you are using.

    Fist question. Are you using a profile?

    I am going to assume you are. Did you delete any channels out of the middle. Not at the end of the natural channel order.

    If you did it can be fixed.

    Joel
    Yes, thats what I did. I am saving a copy and just labeling them with a "2" on the end.

    Ben
    128 lynx Freestyle DMX channels(not all used), 4 SSR4 DMX channels, 120 Ren24 channels, and 48 Ren16 channels!!

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Spencer Iowa
    Posts
    1,236
    Post Thanks / Like

    Default Re: Error when oppening sequences

    Open a copy of the profile with notepad.
    Look for the <Outputs>0,1,2 ... </Outputs> section.

    I bet you see some -1s.
    Fix the errors or just renumber from 0 to your channel count -1.
    ie for 32 channels number from 0 to 31. No -1 and no duplicates allowed.
    This will reset your channel outputs back to the natural order but this can be easily fixed once you have salvaged the profile.

    The other gotcha is not to delete channels used by adjustable preview.
    If you do just add the channels back into the profile.
    Delete them from the preview.
    Then you can delete them from the profile.

    Wonder how I know these tricks.
    I do not part easily with two days of work setting up my July4 shows.

    Hope this helps.

    JOel
    Lets get serious, I have over 10,000 channels on my back, just where do you want to start counting.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mechanicsville, VA
    Posts
    1,072
    Post Thanks / Like

    Default Re: Error when oppening sequences

    I didn't get it to work I actually didn't like the way the profile looked but couldn't redo it because I put 4 hours into it. I guess this helped me :p ;)

    Thanks though!!

    Ben
    128 lynx Freestyle DMX channels(not all used), 4 SSR4 DMX channels, 120 Ren24 channels, and 48 Ren16 channels!!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,099
    Post Thanks / Like

    Default Re: Error when oppening sequences

    I encounterd this problem tonight,

    I added the channels back into my profile to recover from the crashes.

    However, I have not used the channels in question before or after the crash in the Preview, they appear there but they have nothing attached graphically.

    So How can you delet them from Preview? <-- stuck on this.
    Cheers!
    Steve

    Learn 1 new thing everyday.

    "AURBO" -- Aurora Borealis

    My weather today



    Chat link | Christmas Wiki link

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •