Results 1 to 3 of 3

Thread: any okc user help with testing ren32 or ren-w?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    OK
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Default any okc user help with testing ren32 or ren-w?

    I can coonect my xbee explorer as transmit and talk to miniren but no connection from ren32 out to ren-w. I have another ren32 to build to test output of first ren32 but I have to build it up first.

    I'm in Yukon.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Plymouth, MN
    Posts
    9,201
    Post Thanks / Like

    Default Re: any okc user help with testing ren32 or ren-w?

    Ren-W needs to tap +5v from the Ren32. It's not just "plug it in and go." Someplace on the Ren32 is a spot where +5v is found -- connect a wire from that point to one of the +5v pins. The Ground connection is made when you connect the cat5 cable from the Ren-W to the RS485 OUTPUT of the Ren32. And if you have the Rev6, Rev7 or Rev8 version of the Ren-W and you're trying to transmit from the RP32, be sure there's a jumper on the Ren-W's TX pins.

    http://digwdf.com/store/
    The DIGWDF Store is closed for all sales. Thanks to everyone who supported us through the years!
    User guides, documentation and other files are still free and available for downloading.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    OK
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Default Re: any okc user help with testing ren32 or ren-w?

    I tapped off ren32 to get 5v from test port and am running that to ren-w in cat5 on pin8. Ren-w powers up and blue light flashes. Tried hex console on xtcu but no code coming through using xbee exp as receiver. Need to get another board and test rs485 from ren32 to see if data coming through. Using renard tester app rather than vixen.




    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •