Results 1 to 3 of 3

Thread: SSRneon moisture problem? - Help!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Default SSRneon moisture problem? - Help!

    Still setting up my light show, and it's rained about a 1/2 inch over the last few days and been extremely foggy. Most of the TA-200's have puddles of water on top of them. I powered up my SSR's to set up some more of the CAT5 cables, and some of the SSR's that hadn't had CAT5 hooked up yet had channels that were turned on. After noticing this, I turned the power off immediately.

    So my question is, did I ruin the SSR's by powering them up, or is the moisture just causing some temporary connections?

    Thanks in advance.
    Dane

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,341
    Post Thanks / Like

    Default Re: SSRneon moisture problem? - Help!

    Probably the latter. But I would make sure that all of the power is turned off before going near them for safety sake...either at the circuit breaker (best) or by unplugging the power cables at the AC receptacles.
    Phil

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Edgewood, KY (Cincinnati Area)
    Posts
    745
    Post Thanks / Like

    Default Re: SSRneon moisture problem? - Help!

    I second what Phil said all around. Mine have almost always bounce back. Like he said unplug them first.

    I have the same problem with the rain / fog right now... Just waiting for the problems to start.

    -
    Jason

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •