Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 86

Thread: Request a sample - Allegro ICs

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,079
    Post Thanks / Like

    Default Request a sample - Allegro ICs

    Allegro ICs

    Order a sample - A6279EA-T (six is the max you can get)

    http://www.allegromicro.com/en/Produ..._Numbers/6278/


    John.

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    7,670
    Post Thanks / Like

    Default

    Just be sure you order the 24 pin dip package.
    A6279EA-T

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Windsor, NSW AUSTRALIA
    Posts
    48
    Post Thanks / Like

    Default

    Ordered 6 samples and the request has been forwarded to "the sales office in your area for approval. "

    The sales office in my area turns out to be Analog Electronics in Melbourne, so I guess I'll be hearing from them, ;)

    Cheers
    Dave K
    [url]www.manningchristmas.com.au[/url]

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,079
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by lytnin
    Ordered 6 samples and the request has been forwarded to "the sales office in your area for approval. "

    The sales office in my area turns out to be Analog Electronics in Melbourne, so I guess I'll be hearing from them, ;)

    Cheers
    This is the same place I am stuck with, I have written to Allegor and told them the Analog is not fullfilling the requests.

    John.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Windsor, NSW AUSTRALIA
    Posts
    48
    Post Thanks / Like

    Default

    Just sent an enquiry to www.semico.com.au as well. They are Sydney based.

    Just found a phone number as well, so I will contact them during the week also.

    Cheers
    Dave K
    [url]www.manningchristmas.com.au[/url]

  6. #6
    Join Date
    May 2007
    Location
    Central Florida
    Posts
    259
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by wjohn
    Quote Originally Posted by lytnin
    Ordered 6 samples and the request has been forwarded to "the sales office in your area for approval. "

    The sales office in my area turns out to be Analog Electronics in Melbourne, so I guess I'll be hearing from them, ;)

    Cheers
    This is the same place I am stuck with, I have written to Allegor and told them the Analog is not fullfilling the requests.

    John.
    John,

    Is this the supplier that would stock the parts and are they dragging their feet. A bunch of us have said we would like to order them if we could only find a supplier. I don't think this is a money issue for any of us, we would buy these.

    Shawn
    "A polar bear is just a rectangular bear after a coordinate transform"
    [img]http://www.christmasinshirley.com/forum/files/grinch64_128.jpg[/img][img]http://www.christmasinshirley.com/forum/files/vixenlogosm_202.gif[/img]

  7. #7
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    353
    Post Thanks / Like

    Default

    I ordered 6 on Thursday, Friday got an e-mail that they had processed and were on their way.

    I already have a pile of MBI chips so I am interested in seeing if there is a diff that I can detect. If so I will work on getting the MBI chips replaced with the Allegro chips ASAP.
    Matt Stemple

  8. #8
    Join Date
    May 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,079
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by stempile
    I ordered 6 on Thursday, Friday got an e-mail that they had processed and were on their way.

    I already have a pile of MBI chips so I am interested in seeing if there is a diff that I can detect. If so I will work on getting the MBI chips replaced with the Allegro chips ASAP.
    Oh, to live in the US...

  9. #9
    Join Date
    May 2007
    Location
    Janesville WI
    Posts
    171
    Post Thanks / Like

    Default

    I used allegro chips on my ledtriks and yesterday it stopped working. I am not sure if it is the chips or something else. Everything was working fine until about a week ago when I started getting random leds turning on during the sequence making it almost impossible to read. I checked all my connections and fixed any leds that had stopped working and it didn't make any change. How can I check the different chips to see if they are working properly without having any extra chips to do a replace and see kinda check.
    Running Vixen 2.0.9 with 4 Olsen 595's with Renard-C's on an AMD Athlon 1.25GHZ with 512MB Ram with Windows XP Home.

  10. #10
    Join Date
    May 2007
    Location
    Central Florida
    Posts
    259
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by biffklg
    I used allegro chips on my ledtriks and yesterday it stopped working. I am not sure if it is the chips or something else. Everything was working fine until about a week ago when I started getting random leds turning on during the sequence making it almost impossible to read. I checked all my connections and fixed any leds that had stopped working and it didn't make any change. How can I check the different chips to see if they are working properly without having any extra chips to do a replace and see kinda check.
    Nothing lights up on the pannel at all Dead? Try rotating a couple of the Chips maybe?

    Shawn
    "A polar bear is just a rectangular bear after a coordinate transform"
    [img]http://www.christmasinshirley.com/forum/files/grinch64_128.jpg[/img][img]http://www.christmasinshirley.com/forum/files/vixenlogosm_202.gif[/img]

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •