Results 1 to 7 of 7

Thread: Deleting Vixen 2.1

  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Silsbee, Tx
    Posts
    1,096
    Post Thanks / Like

    Default Deleting Vixen 2.1

    I upgraded to Vixen 2.5.0.8 from 2.1.1.0.

    I just about completed a sequence in 2.5.

    Can I go ahead and delete vixen 2.1.1.0 folder contents now without causing problems in 2.5?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Xenia, Ohio
    Posts
    1,354
    Post Thanks / Like

    Default Re: Deleting Vixen 2.1

    Some people find 2.5.0.8 a bit buggy depending on your setup. Many run it without problems. Either way I would not delete your 2.1 folder unless space is a real problem. Deleting should not cause any problem with your 2.5 install.

    Another consideration is that there are more sequences available for 2.1 from which you can borrow. See http://www.landolights.com/main/comp...ory/Itemid,54/
    Last edited by Xenia; 01-14-2013 at 04:54 PM.
    [COLOR=#008000]2016 - 5th. year - Over 18,000 channels E1.31 including 350 Channels Renard, Video Projection - XL/NC - On Falcon Player, up to four megatrees.
    [/COLOR][COLOR=#008000]2017 - 6th. year - Moved display to a public park, Over 45,000 E1.31 channels, down to 100 Channels of serial Renard - XLights running on Falcon Player on a raspberry PI.[/COLOR][COLOR=#008000]
    2018 - 7th, year - Still at Shawnee Park, over 52,000 E1.31 channels, down to 96 channels of Renard - [/COLOR][COLOR=#008000]XLights running on Falcon Player on a raspberry PI.
    [/COLOR][COLOR=#008000]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/COLOR]
    Randy: X[URL="http://www.xenialights.com/"]enialights[/URL] on [URL="https://www.facebook.com/pages/XeniaLights/420036314711206"]Facebook[/URL]

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ft. Mitchell, KY (Cincinnati Area)
    Posts
    3,923
    Post Thanks / Like

    Default Re: Deleting Vixen 2.1

    Quote Originally Posted by Xenia View Post
    Some people find 2.5.0.8 a bit buggy depending on your setup. Many run it without problems. Either way I would not delete your 2.1 folder unless space is a real problem. Deleting should not cause any problem with your 2.5 install.

    Another consideration is that there are more sequences available for 2.1 from which you can borrow. See http://www.landolights.com/main/comp...ory/Itemid,54/
    Agree with this. Unless you have a compelling reason to go to 2.5 (Dimming Curves?) then I would stick with 2.1 for the reasons Randy outlined.

    Just finished my 4th season and I have never upgraded. Still running 2.1x
    [COLOR="#A52A2A"][FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Dark Yard again for 2017 [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
    [COLOR="#008000"][SIZE=2] Still searching for more Time and Money[/SIZE][/COLOR]
    [COLOR="BLUE"][URL="https://www.facebook.com/KentuckyChristmas"]Display Facebook Page[/URL][/COLOR]

  4. #4
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Silsbee, Tx
    Posts
    1,096
    Post Thanks / Like

    Default Re: Deleting Vixen 2.1

    Ok, well I have been having an issue with 2.5.0.8 with it hanging up. I posted in another thread I searched out on it. (General, Vixen Pause Problem)
    Last edited by 11Bravo; 01-14-2013 at 05:11 PM.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Silsbee, Tx
    Posts
    1,096
    Post Thanks / Like

    Default Re: Deleting Vixen 2.1

    will I be able to move the sequence from 2.5.0.8 over to 2.1?

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ft. Mitchell, KY (Cincinnati Area)
    Posts
    3,923
    Post Thanks / Like

    Default Re: Deleting Vixen 2.1

    Quote Originally Posted by 11Bravo View Post
    will I be able to move the sequence from 2.5.0.8 over to 2.1?
    Yes, there was a downgrade utility that KC created. Should be wherever you downloaded 2.5 from.
    [COLOR="#A52A2A"][FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Dark Yard again for 2017 [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
    [COLOR="#008000"][SIZE=2] Still searching for more Time and Money[/SIZE][/COLOR]
    [COLOR="BLUE"][URL="https://www.facebook.com/KentuckyChristmas"]Display Facebook Page[/URL][/COLOR]

  7. #7
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Silsbee, Tx
    Posts
    1,096
    Post Thanks / Like

    Default Re: Deleting Vixen 2.1

    I'm pretty sure I already ran the downgrade utility after I loaded 2.5. I probably didn't know what I was doing when I did the downgrade. Wasn't that the .exe
    file KC said to delete once it did it's thing?

    I opened up Vixen 2.1. Clicked on open sequence, and found the sequence file that I was working on in 2.5 and opened it. It was all there except the preview had the house picture in the back ground. I removed the picture and ran the sequence. All went well.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •