Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: FM02 SMA connector broken?

  1. #11
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Yuma, AZ
    Posts
    1,536
    Post Thanks / Like

    Default Re: FM02 SMA connector broken?

    Hi:
    This can be fixed with a little solder. Carefully sand off the plating of both parts and again carefully, solder the two pieces together. Do not get the connector too hot, as it could melt the insulation around the center pin.

    This is a lot easier than trying to replace the whole connector.
    Idun



    Lotsa' Patience! (Some days you can't win, the others you lose, and forget about the rest)

    Some mornings I wake up GRUMPY and other days I let her sleep!

  2. #12
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    St.Louis mo
    Posts
    1,068
    Post Thanks / Like

    Default Re: FM02 SMA connector broken?

    Quote Originally Posted by IdunBenhad View Post
    Hi:
    This can be fixed with a little solder. Carefully sand off the plating of both parts and again carefully, solder the two pieces together. Do not get the connector too hot, as it could melt the insulation around the center pin.

    This is a lot easier than trying to replace the whole connector.
    That is actaully what i ended up doing. I tested it out afterwards and seems to be working fine.

    Chris - I think i might be good.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •