Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 56

Thread: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

  1. #11
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Medford, ny
    Posts
    762
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    I got it to work i need to ignore that 451 and start vixen on 300 worked like a charm thanks.

  2. #12
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Knoxville TN USA
    Posts
    136
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    it may be 'working' but i think you have overlapped universes. 300 pixels will be 900 slots. so 1-450 is universe 1, 451-900 is universe 2. that is start=1, slots=450 and start=451, slots=450.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Juana Diaz, PR
    Posts
    27
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    Hi Ed,

    Thanks for this output module.

    I'd like to suggest that you keep the most recent version of the module in the very first post.

    Keep up the good and much appreciated work.

    Leo

  4. #14
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    10,283
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    +1 on updating first post.

    I gave this a try tonight with a fairly small setup - RPM Bridge (DMX) to a Ren64 using the channel LEDs as indicators. Very smooth transitions - looks just great - looking forward to using Vixen 3 more and more!
    [COLOR=#000080][B][I]Brian[/I][/B][/COLOR]

    [COLOR=#ff0000]Christmas in San Jose! - [URL="http://www.christmasinsj.com"]WEB[/URL] - [URL="https://www.facebook.com/ChristmasInSanJose"]FB[/URL] - [URL="https://www.youtube.com/playlist?list=PL1W78s7liEQEE0ed7WSyLF7B6j3lBX43w"]VIDEOS[/URL]
    [/COLOR][COLOR=#800080]Halloween in San Jose! - [URL="https://www.facebook.com/pages/Halloween-in-San-Jose/356280784428581?ref=tn_tnmn"]FB[/URL]
    [SIZE=1]2015 Halloween Show - Planning now - hopefully some house projection...
    2015 Christmas Show - 5x E681-12, 1x 6804, Ren48LSD, 3x RenSS16, 1x Falcon16v2 (w/expander), 24x90 WS2811 pixel MT (James MT Strips), 12x DIYC Floods, SuperPixelStar, 3x Pixel Arches, PixaBulb House outline
    [/SIZE]
    [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#008000][I]Ignorance is Temporary [/I][/COLOR][COLOR=#800080][I]- [/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I]Stupidity is Forever[/I][/COLOR][COLOR=#800080][I]...[/I][/COLOR][/SIZE][I][COLOR=#ff0000]
    [/COLOR][/I]

  5. #15
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Canberra, ACT, Australia
    Posts
    604
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    Well I finally got some hardware setup to do some actual testing.

    Many Thanks to Ed (j1sys) for this plugin

    Setup
    Vixen 3 with J1SYS E131 Plugin
    160 RGB Channels define
    Plugin defined with 480 output slots
    One 160 pixel 2801 Flexible strip
    1:29 Sequence with audio

    Here's the video to prove it all works.....



    Now to do the behind the scenes How-to on the actual setup and sequence

    Cheers
    Phil
    2012:
    Software: LightFactory Personal
    Hardware: J1Sys Pixel controllers . [url]Http://www.j1sys.com[/url]
    Lights: 6000+ Pixels and 20k+ LEDs
    Channels: around 20,000 channels

    You know where to find me....

  6. #16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    houston, TX
    Posts
    450
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    It is working on my Vixen 3 beta and I am able to see the traffic on the dev unit.

    I'm also noticing that when you press Stop, the music and graphics halt, but the data coming out the ethernet continues on until the end of the data in the sequence. I'm not sure if that's the DLL or Vixen 3 error.

    I also wonder where to report bugs to the community. I'm eager to help get this working right since the power it'll give us is phenomenal. Do we have a bug reporting section of the forum for this latest version of Vixen and all associated plugins?
    Last edited by Shockwave; 02-08-2012 at 01:58 PM.

  7. #17
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Knoxville TN USA
    Posts
    136
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    The plugin is getting data pushed to it. it is called every 'x' milliseconds by the sequencer. we don't create any data, just transmit it.

    Currently, it appears, that the sequencer calls the output all the time, even when we think of it as idle. I expect some of the issues you are seeing could be related to that. Are you saying the the sequenced data are continuing to appear? or just some empty transmissions.

    This plugin was a first attempt to follow our understandings of the output 'rules' from Vixen 3.0 based on information disclosed so far. I expect some changes/fixes/updates to the rules in the next release. But have no inside information to base that on. I am on the outside gleaning information as well are the users.

    -Ed

  8. #18
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    houston, TX
    Posts
    450
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    Yes, actual sequence data is being thrown to my MCUs. When the 22 seconds test chase finishes, the data stops arriving at the MCU. Your data matches mine -- Vixen3 continues to sequence even when you press stop. I suspect the same problem will exist for others with other output plugins in the future too.

    BTW: Thank you for these sACN dlls. I'm having a blast with them and they allow me to integrate Vixen and music into my existing stand-alone homebrew system with ease. Thanks a lot.

  9. #19
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Oceanside, CA
    Posts
    2,363
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    Quote Originally Posted by Shockwave View Post
    I also wonder where to report bugs to the community. I'm eager to help get this working right since the power it'll give us is phenomenal. Do we have a bug reporting section of the forum for this latest version of Vixen and all associated plugins?
    Vixen bugs go to http://bugs.vixenlights.com/
    I believe they do NOT want plugin bugs there, only bugs for Vixen 3.0 itself.
    [url]http://christmasonquiethills.com/[/url]
    [url]http://diychristmas.org/vb1/index.php[/url]

  10. #20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    houston, TX
    Posts
    450
    Post Thanks / Like

    Default Re: Vixen 3.0 New E1.31 Output Module

    POST DELETED BY POSTER

    reason: symptoms caused by test configuration
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Shockwave; 02-10-2012 at 10:39 PM.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •