PDA

View Full Version : Twinkling string



chiefsfan
01-07-2009, 01:28 AM
I want to add a twinkle to my mega tree. I have not been able to find a twinkling light string that is 100% twinkle bulbs. For those that have the twinkle in your mega tree...help me out a little. How do you do it?

Tabor
01-07-2009, 04:25 AM
I have seen this twinkle in a couple of videos and would also like to know how people have gone about doing it.

jgrei1
01-07-2009, 07:25 AM
im pretty sure a few members are using grinches driving leds straight from the chips..

found this link to davids website... may give you a little bit more info..

http://www.lithgowlights.com/2008b.html#july

omzig
01-07-2009, 08:59 AM
A lot of people use strobe lights in their mega trees.

Most use strobes that screw into a C9 socket, like the curtain strobes shown here: http://www.christmaslightshow.com/xcart/home.php?cat=11

Also there are the LED strobes available in the Cdi pre order sale '09 (http://doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?t=5878) that use a C9 socket.

lbro
01-07-2009, 09:15 AM
Home Depot has those, well that had them the past 3 years anyway. They sell out of them early though.

chiefsfan
01-09-2009, 07:00 PM
I think this is the way to go. Thanks for the pre sale info.


A lot of people use strobe lights in their mega trees.

Most use strobes that screw into a C9 socket, like the curtain strobes shown here: http://www.christmaslightshow.com/xcart/home.php?cat=11

Also there are the LED strobes available in the Cdi pre order sale '09 (http://doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?t=5878) that use a C9 socket.