PDA

View Full Version : Display HLS toolbar



MindTrik
11-12-2014, 12:08 PM
I cannot get the HLS Toolbar to popup in the newest version...

MindTrik
11-12-2014, 12:25 PM
This is on an XP Pro machine....I could have sworn it worked last night on my Windows 7 machine...but I can't be sure. I tried to reboot and it still won't pop up. The main HLS screen unfocuses like a window pops up...but nothing does.

MindTrik
11-12-2014, 01:13 PM
Need to check something when I get back...it might be off screen.

MindTrik
11-12-2014, 02:02 PM
Is there any way to reset the window location? I think it might just be off screen...My Laptop at home has a higher resolution than my work computer.

MindTrik
11-12-2014, 02:10 PM
GOT IT...

Right click on the application window and choose Display HLS Toolbar. Hit ALT+Space and choose Move. Use arrow key to move back on screen....

DrNeutron
11-12-2014, 02:34 PM
You know there's a place for people who talk to themselves right.....:biggrin2:
hahaha Glad you worked it out, sometimes we all need that alone time to figure things out.