PDA

View Full Version : Not Good, can I fix this error?



bhasse
10-27-2014, 07:57 PM
Joe, last night I was working on building a pixel plane for my whole house (to do color washing, etc.) Somewhere along the line HLS stopped working and shut down. I figured no big deal, it just might not save what I was working on, which was not much at the time. However, today when I try to open HLS I get the error depicted below. Can I fix this without losing everything?

25326

JHinkle
10-27-2014, 08:07 PM
That tells me that HLS shut down in the middle of a SAVE --- thta is why the HLS file is corrupted.

Use the Wizard to open the latest backup.

Joe

bhasse
10-27-2014, 08:17 PM
Awesome, it worked thanks Joe