PDA

View Full Version : PixelPlane Define



MindTrik
09-20-2014, 02:20 PM
After I create a PP...I cannot set or reset the PP type. The button says "Assign Type of PixelPlaned" There is nothing to select...

JHinkle
09-20-2014, 07:05 PM
Try on 21J and report back

Joe

MindTrik
09-21-2014, 09:11 AM
Nope https://drive.google.com/file/d/0B71_WLJUoWJKc0ZiOUhPdUNiRDA/edit?usp=sharing

MindTrik
09-21-2014, 09:26 AM
Also..I SWEAR that last night on my Windows 7 machine I could see the options....I would need to verify that later when I get home. I'm was on an XP Pro machine when I recorded the above.

JHinkle
09-21-2014, 12:40 PM
Pictures are worth a million words.

Fixed in 21K.

Thanks.

Joe