PDA

View Full Version : Fill Empty area bug



MindTrik
09-13-2014, 10:09 AM
Fill Empty area overwrites some areas when I try to use it. I have only tried to use it when I use ramps to fill in the space instead of having to extend each line. Here is a video https://drive.google.com/file/d/0B71_WLJUoWJKV0VMQWx5RVE3b2M/edit?usp=sharing

JHinkle
09-13-2014, 02:33 PM
What kind of an effect is it attempting to butt up against --- is that a CUSTOM?

I see color shift from red to white to red.

Thanks.

Joe

MindTrik
09-13-2014, 02:56 PM
It's a level effect from red to white then white to red

JHinkle
09-13-2014, 06:07 PM
Not sure why previous testing did not catch the bug.

Version 21C.

I tested to a limited degree --- please let me know if you find anything.

Joe