PDA

View Full Version : Small bug with vertical/horizontal flips



MindTrik
08-17-2014, 09:34 PM
Seems like it should work as all other functions seem to work. But if I am working in effects that have background and foreground effects....if I select a section and choose flip horizontal/vertical it wont work. Please see the video

https://drive.google.com/file/d/0B71_WLJUoWJKakQ3ZUJZTXpGS2c/edit?usp=sharing

JHinkle
08-17-2014, 09:47 PM
I think HLS thought you were still in a complex command.

If you hit ESC and reselect the box -- all works as expected.

Joe

MindTrik
08-17-2014, 09:59 PM
For some reason..it's not working for me. I ESC out a few times, reselect and hit flip and nothing happens

JHinkle
08-17-2014, 11:34 PM
I've done it several times and works as expected.

I did notice that after the Paste, when I selected the group again it moved the grid as if I was still in copy/past mode at which time I ESC'd out.

I then was able to flip -- no problems.

Joe

MindTrik
08-18-2014, 02:36 PM
Mr Hinkle, PM Sent with link to file. Maybe it's something with the file I am working with.