PDA

View Full Version : Sluggish performance



Macrosill
05-20-2008, 10:26 PM
The forums have been very sluggish lately. I have contacted the host numerous times and they were not able to duplicate the issue until tonight. We will be migrating over to a new server within 72 hours. We should not see any prolonged interruptions but if we do keep this post in mind as to why.

I am also planning a software upgrade in the next few weeks so keep en eye out for that also.

All the databases have been backed up as of this post just in case of any unforeseen issues.

jeffathompson
05-20-2008, 10:50 PM
What you do to keep this organized amazes me. You are fantastic. I have all I can do to keep the little bags of parts straight on my workbench.

Macrosill
05-21-2008, 08:04 AM
I have been notified by the hosting company that the site has been moved to the new server as of this morning. Should anyone have any issues let me know.

Macrosill
05-21-2008, 03:04 PM
I am checking some settings to see why things are slow. Please bear with me for a few days.

rstehle
05-21-2008, 03:18 PM
Brian,
Looks like we have lost the ability to change skins too..........

Macrosill
05-21-2008, 03:42 PM
Yes, I have purposely taken that away to try and pinpoint the issue. It will return once I have figured out the cause.

Ronp
05-23-2008, 01:39 PM
Are things suposed to be working normal yet because mine is so slow its making me sick.

rstehle
05-23-2008, 01:45 PM
It seems to be intermittent. Some times it loads fairly fast, sometimes painfully slow.

Wayne J
05-23-2008, 03:36 PM
that is the way it was for me last night, yet to know today.

DJzrule
05-24-2008, 10:00 AM
I thought it was sluggish before. Now I am on a connection that varies between Broadband and T1 (tested connection, fluctuates a lot) and right now I go right to the pages, no wait.

ctmal
05-26-2008, 08:55 PM
Everything seems to be running great now!

Wayne J
05-28-2008, 10:04 PM
seems to be running slow tonight

ppohlman
05-29-2008, 10:54 AM
It's running extremely slow right now. Even slower than normal.

dnesci
05-31-2008, 09:43 AM
Brian: Just to keep you informed, at 8:30am Central time on 5/31, its real sluggish.

Macrosill
06-01-2008, 09:13 AM
Let me know if things speed up after this post.

vairmoose
06-01-2008, 09:28 AM
There is a slight delay when jumping to a different forum but then it runs fairly quick (granted it is Sunday morning with "only" 30 users online). I'd not consider this as "sluggish".

rstehle
06-01-2008, 11:31 AM
Searching or going to a new Topic or Thread is very slow. Going back to the main forum menu is very fast.

WakeFan
06-01-2008, 12:17 PM
Seems really slow for me as well. Yesterday, I got an error message saying somthing about the database being bad. Seemslike site was down for a little while. I think it was around 1:00 pm EST.

WakeFan
06-01-2008, 12:19 PM
Here a minute later, it's fast again.

Elmo2resc
06-01-2008, 11:18 PM
still having sluggish performance. Sometimes pages wont load

rstehle
06-03-2008, 12:36 PM
Running great this morning!