PDA

View Full Version : Importing layout causing doubling of display groups



dkulp
09-17-2013, 02:28 PM
If I import a layout from the library, it's adding all the display groups from there as well (which is fine), but if there are already display groups of the same name, they end up duplicated which is very confusing. Not sure what the right thing to do is, but the current behavior kind of sucks, particularly if the new group is exactly the same as the existing group.

JHinkle
09-17-2013, 02:43 PM
I have to check that behavior.

I need to check about loading from library if the display group was already there.

May have forgot to test for the existing group prior to loading.

I'll get back.

Joe

JHinkle
09-22-2013, 08:53 AM
I have just released version 14V -- added check for existing DisplayGroup when performing a Library Layout Import.

Thanks again for the bug catch.

Joe