PDA

View Full Version : The Diyc new look



angus40
09-12-2013, 02:19 PM
Did the new update of the site effect the icons for creating new threads ?

My page appears blank while creating a post .

if i choose edit post i get a handfull of icons appearing . .

FIRECOP252
09-12-2013, 09:08 PM
Does that mean you posted too many times.....BAHAHAHA :w00t: :lol:

Im just kidding love those videos!!!! :thup2:

Macrosill
09-12-2013, 10:08 PM
Did the new update of the site effect the icons for creating new threads ?

My page appears blank while creating a post .

if i choose edit post i get a handfull of icons appearing . .

I do not think so. I see the New Thread button. Is there a specific forum you are seeing this or is it global?

ErnieHorning
09-12-2013, 10:42 PM
New thread works for me. Everything looks normal.

It did toss the DIYC logo that gets sent out for browser tabs and shortcuts. The current one is now the vBulletin default icon.

Macrosill
09-12-2013, 11:08 PM
New thread works for me. Everything looks normal.

It did toss the DIYC logo that gets sent out for browser tabs and shortcuts. The current one is now the vBulletin default icon.

I am aware of the favicon issue and hope to have time to fix it tomorrow.

Jrd
09-13-2013, 12:30 AM
Did the new update of the site effect the icons for creating new threads ?

My page appears blank while creating a post .

if i choose edit post i get a handfull of icons appearing . .

A screenshot may be helpful here.

angus40
09-13-2013, 03:38 AM
Here is a jpeg of each screen since the new update .

Macrosill
09-13-2013, 07:28 AM
So you are missing the images for all the tools in both the quick reply box and the advanced reply box?

What browser are you using, IE? What version of the browser?

I am using Chrome and have all the images. I also tested FF and IE with the same results. Nothing amiss here.

angus40
09-13-2013, 12:22 PM
I am using ie ver. 9

Macrosill
09-13-2013, 02:21 PM
I am using ie ver. 9
I am guessing it is something local with your browser. I have IE 10 and it works. I tried it in Browser Mode IE9 with positive results. FF version 23 is good. Chrome V29 is good.

I am posting this with IE 10 in IE 9 mode.

ErnieHorning
09-13-2013, 02:25 PM
Works with IE 8 too. (I don't have a choice at work.)

angus40
09-13-2013, 02:49 PM
after a reboot all appears fine now . I guess it was a cache issue or alike .

thanks for replies