PDA

View Full Version : Forum not accessible via Comcast



Roterhead
08-31-2013, 07:01 PM
Anyone else having trouble getting to this forum via ComCast? Site times out, ping does not work and tracert stops after 64.38.3.154.

I just tried thru a different network and discovered all is working.
PING doityourselfchristmas.com (64.38.1.4)
36 bytes from 64.38.1.4 : icmp_seq=0 ttl=45 time=340 ms
36 bytes from 64.38.1.4 : icmp_seq=1 ttl=45 time=365 ms
36 bytes from 64.38.1.4 : icmp_seq=2 ttl=45 time=415 ms
36 bytes from 64.38.1.4 : icmp_seq=3 ttl=45 time=494 ms


Was fine via Comcast last night...

jklingert
08-31-2013, 07:55 PM
Sometimes the anti-spam software on the site locks out IP addresses. Try sending your IP address to admin@doityourselfchristmas.com and ask if you have been auto IP banned. It has happened to me a few times.

n1ist
08-31-2013, 08:24 PM
It's working for me, from Comcast in Malden MA. In the past, I have gotten locked out by opening too many new windows (on most sites, I go down the "new post" list and if I see something interesting, I open it in a new window).
/mike

chelmuth
08-31-2013, 08:33 PM
I'm here from Comcast. As Jack said it's usually IP getting blocked.. Sometimes clicking on invalid thread names in certain browsers is all it takes to cause it.