PDA

View Full Version : Sequence Channel Colors



gassy
12-20-2012, 10:30 PM
Thought I saw a thread on this but can't find it now. Opened up a sequence with 10U to tweak it and channel colors are gone at the 45 sec mark and beyond. Opened another sequence to check it and same thing.

Lionking_Tx
12-20-2012, 10:39 PM
This usually means the channels are set in a different segment - go through your channel groups to see where you set it.

Another reason you don't see color could be either a Vixen conversion ("normal" channel to RGB channel), or a copy of a "normal" channel to an RGB channel.

gassy
12-20-2012, 10:44 PM
Not using segments (no RGBs) and it wasn't a vixen conversion. Went back to 10T and everything looks fine.

JHinkle
12-20-2012, 11:40 PM
NO ----

I added something to 10U to help load faster.

I have finally reproduced it here so it will be fixed shortly.

In the mean time --- Keep using 10U ---- before you start it --- go into the folder where the HLS file is located and delete the file "OutPutRgb".

If you remove that file - all your channels will show properly.

The fix will be out soon.

Joe