PDA

View Full Version : Audio With new release



gassy
12-14-2012, 06:27 PM
Just installed latest version (J) and I'm not getting any audio when playing the show. Went back and re-installed previous version (H) and I got the audio back. I see the new version made changes to location of PCM file. Did I miss something?

JHinkle
12-14-2012, 07:02 PM
Sorry.

I added to search path and introduced a bug.

Fixed in 10L

Thanks for letting me know.

Joe

gassy
12-15-2012, 07:34 PM
Installed (L) and still no audio output while playing show. Reverted back to (H) again. I must be doing something wrong.

bwalter
12-15-2012, 08:58 PM
With the latest release the audio is matched with the wrong sequence. It was supposed to be playing Silent Night and it played Hallelujah chorus. I went back to 10A and there are no problems.

BrianJ
12-15-2012, 09:01 PM
This issue has it's own thread please refer HERE (http://doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?24157-Problem-with-10-L)

JHinkle
12-15-2012, 10:03 PM
This issue has been resolved in 10M.

Thanks.

Joe