PDA

View Full Version : Vixen Import



rklarman
11-27-2012, 10:25 PM
When I import from Vixen, the effects don't match up properly. For instance, a megatree chase partially transferred over... see the attached pic...16653

rklarman
11-28-2012, 04:28 PM
My sequences are in Vixen 2.5.0.8. I used the downgrade utility to bring them to 2.1 and then performed the import and everything worked perfectly.

JHinkle
11-28-2012, 05:01 PM
Thanks.

That will be good to know for any other 2.5 conversions.

Joe