PDA

View Full Version : nutcracker effects how can i change this



boarder3
10-21-2012, 09:45 AM
Im making some text and other effects for use in hls. My question is this lets say i make an effect and say its 10 seconds long and it says hello the effect goes 3/4 across the screen and repeats why doesnt it just space out the effect to the time limit i make. The other effects lets say garand effect for 12 seconds it drops down and repeats i dont want it to do that i want it to make that effect last 12 seconds. Am i doing something wrong or can this not be done.

Skunberg
10-21-2012, 10:44 AM
I believe there is a speed option for that. Maybe its not called speed now that I think about it.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk

tfischer
10-21-2012, 11:03 AM
+1 for this request.

boarder3
10-21-2012, 06:47 PM
Also i cant get effects to go to top of screen. Lets say i do a drop garland effect where it drops to bottom than goes all the way up the page. It always stops 3/4 way up and repeats. Pleasse tell me if im doing something wrong.

boarder3
10-21-2012, 07:17 PM
here is a pic of my text why is it doing this it looks like garbage. its repeating on top of it before finishing. im using template from site to.

smeighan
10-22-2012, 12:46 AM
i just released a new text effect that i think solves this.

thanks
sean

boarder3
10-22-2012, 08:31 PM
Works great now your the best excellent work

Skunberg
10-24-2012, 10:51 PM
I think Sean was the best long before he fixed this.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2

boarder3
10-25-2012, 05:17 PM
yes but what i said was works great now ..... your the best

Skunberg
10-26-2012, 02:44 PM
yes but what i said was works great now ..... your the best

Sorry, isn't text great. Lol

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2