PDA

View Full Version : HLS - No Longer need to run with an Audio File



JHinkle
06-14-2012, 05:34 PM
Starting with version 4R and later - you no longer need to build or run a sequence with an audio file.

Normally when you start a sequence - the first thing required is to load your audio file.

Same menu - but now there is an additional selection - "No Audio".

Those of you wanting to run lights only - HLS can now provide that capability.

Enjoy.

Joe

RichF
06-14-2012, 06:11 PM
Where are the instruction videos?

fasteddy27
06-14-2012, 06:24 PM
i tried to load a WAV file and i come up with a HEX code error 64 and the program closes, any suggestions?

JHinkle
06-14-2012, 06:32 PM
Where are the instruction videos?

There all on YouTube.

Here is a link to my Channel

http://www.youtube.com/results?search_query=JHinkleJr%27s&oq=JHinkleJr%27s&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube.3...13532.13532.0.13817.1.1.0.0.0.0.4 4.44.1.1.0...0.0.eZfyD4yOpLQ

Joe

JHinkle
06-14-2012, 06:34 PM
i tried to load a WAV file and i come up with a HEX code error 64 and the program closes, any suggestions?

Where are you getting the hex 64 from.

Where did the WAV file come from?

Did you convert it from MP3 - if so - try a different converter - some are not very good.

Joe

fasteddy27
06-14-2012, 10:03 PM
Thank you, i tied a second converter and it worked.

Ed