PDA

View Full Version : Working on spirals



Skunberg
05-07-2012, 05:30 PM
Hi, I've tried this same spiral with different number_rotations 2, 3, 4, 8 and the gif looks the same. Nice looking barber pole with too many turns. I know the 8 was out of the 1-4 range given but it took it and looked the same also. What am I doing wrong?

array_to_save
username Skunberg
user_target 8STRUNG
effect_class spirals
effect_name SPIRAL3
handiness l
number_spirals 2
number_rotations 4
spiral_thickness 8
window_degrees 180
start_color #FFFFFF
end_color #FFFFFF
frame_delay 50
direction cw
sparkles 0
use_background y
background_color #FF0000
seq_duration 10
show_frame n
submit Submit Form to create your effect
OBJECT_NAME spirals

Array
(
[target_name] => 8STRUNG
[total_strings] => 8
[pixel_count] => 50
[pixel_length] => 3.00
[pixel_spacing] =>
[unit_of_measure] => in
[topography] =>
)

h=64.172,w=36.38, aspect=1.7639362287,max=320
Array
(
[0] => -18.19
[1] => 18.19
[2] => -18.19
[3] => 18.19
[4] => -5.679
[5] => 64.172
)

Brian

smeighan
05-07-2012, 05:51 PM
give me one day. i am working on the make_vixen.php program. I have already fixed the missing channel 1 on both vir and vix files. I am now looking for other missing data.

Skunberg
05-08-2012, 09:04 AM
Plug it into your priorities where it fits best. I also noticed and forgot to mention that 1 rotation gave the same rotation look but the target looked different, like every third row of pixels were missing. Just more data.

Brian