PDA

View Full Version : Database Errors



pmcpa
01-01-2011, 10:19 AM
Anyone go to load the site and just get database errors? Maybe this is related to the search issue that was posted?

Pwmcguire
01-01-2011, 10:39 AM
Anyone go to load the site and just get database errors? Maybe this is related to the search issue that was posted?

I got this last night when I tried to load the site.

Skunberg
01-01-2011, 10:42 AM
I've had this off and on the last few days also.

chelmuth
01-01-2011, 10:50 AM
Been happening for a few days. For atleast 6 hours each time.

Macrosill
01-01-2011, 12:40 PM
It has happened on 2 occasions. Once I was notified the table was repaired immediately.

I am not sure why this occurred but I am trying to find a pattern to prevent it from happening again.

Skunberg
01-01-2011, 01:30 PM
Thank you for the update Brian. I'll try to notice anything common on my end.

chelmuth
01-01-2011, 10:40 PM
It only happens right when I have a light bulb pop on in my head and I want to find some information out right then. Other than that I can stay on all day with no problems. LOL

Skunberg
01-02-2011, 01:06 AM
I just had the same thing happen at PC. I had a page open for a few days that I started from and I do the same here regularly. I know Firefox has updated recently also. I hope this helps Brian rather than make matters worse.

janebullivant
01-08-2011, 04:10 PM
Yes - I've got this problem too - can't get anything! Lost the Wiki link too. Loads of blogs though which seem to involve a lot of people asking questions - can't we just leave these in the forum or it will be even harder to find the answers to our queries. The blogs do not have titles which tell us what people are solving/questioning.

dirknerkle
01-08-2011, 04:15 PM
Everybody -- Brian is in the process of setting up the new software. It will take him a few days to sort out all the issues, let's give him the time he needs.

rkhanso
01-13-2011, 12:52 AM
When clicking on the "New Posts" link or the threads I started or my posts in my profile, I'm still getting the database error:
Do It Yourself Christmas
500 (Internal Server) Error
http://doityourselfchristmas.com/forums/member.php?3169-rkhanso
155.70.23.45
/forums/search.php?do=finduser&userid=3169&contenttype=vBForum_Post&showposts=1
doityourselfchristmas.com
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; InfoPath.1; MS-RTC LM 8; Qwest Communications; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; Qwest Communications)
500

WWNF911
01-13-2011, 06:35 AM
When clicking on the "New Posts" link or the threads I started or my posts in my profile, I'm still getting the database error:
Do It Yourself Christmas
500 (Internal Server) Error
http://doityourselfchristmas.com/forums/member.php?3169-rkhanso
155.70.23.45
/forums/search.php?do=finduser&userid=3169&contenttype=vBForum_Post&showposts=1
doityourselfchristmas.com
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; InfoPath.1; MS-RTC LM 8; Qwest Communications; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; Qwest Communications)
500

I am as well.

Leon

Macrosill
01-13-2011, 09:52 AM
Yes, we are aware of the issue. It is not a database error, it is something either in a script or on the server. We are working to resolve this issue asap.

ukewarrior
01-13-2011, 10:49 AM
Thanks for working it.
I find my lack of 'new posts' capability to be crippling.
The site is 1000% harder to use, at least for me, without it.
Yes, we are aware of the issue. It is not a database error, it is something either in a script or on the server. We are working to resolve this issue asap.

Livermore-Dad
01-16-2011, 09:37 PM
Just checking in and trying to find status

http://doityourselfchristmas.com/forums/search.php?do=getnew (500 error)

Macrosill
01-17-2011, 01:28 AM
Working on it

DaveJZ
01-17-2011, 01:38 PM
I'll Chime in and say Thank you for all your doing Brian!!

Martin UK
01-17-2011, 01:51 PM
I am new on here and donít know the site very well but I have lost the WIKI, has anybody any idea why? Or am I doing something wrong?
Regards Martin

Mactayl
01-17-2011, 01:59 PM
I am new on here and don’t know the site very well but I have lost the WIKI, has anybody any idea why? Or am I doing something wrong?
Regards Martin

Welcome to DIYC, This site has been revamped and it is still somewhat under reconstruction. In the mean time use this link for the Wiki.

http://www.doityourselfchristmas.com/wiki/index.php?title=Main_Page

Martin UK
01-17-2011, 03:44 PM
Thought i had gon mad, i have been looking for days and thought it was me.
Cheers Martin