PDA

View Full Version : "Mark forums read" fails



n1ist
12-01-2010, 09:27 AM
Selecting "Mark forums read" under Quick Links fails with

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

This happens both under IE7 and Seamonkey 2.0.10, and has started sometime between yesterday afternoon and this morning.
/mike

ppohlman
12-01-2010, 09:39 AM
I also got this same message in Firefox. For me it started sometime since last night 22:30 MST.


Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe
the action you performed before you received this error.


*** EDIT ***
The "Mark Forums Read" link at the bottom of the page still works.

Macrosill
12-01-2010, 10:12 AM
Lets get through the Christmas season. After the new year I will be updating vBulletin to a new version.

ppohlman
12-01-2010, 11:26 AM
Lets get through the Christmas season. After the new year I will be updating vBulletin to a new version.

No pressure. Just letting you know about it.

Thanks again for all that you do around here.

n1ist
12-02-2010, 08:09 AM
It's working again. Thanks very much for fixing it, and for keeping this madhouse running.
/mike

Macrosill
12-02-2010, 09:40 AM
Please reference this thread about this issue.

http://doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?p=137548#post137548