PDA

View Full Version : How to Flag



somtng4u2c
08-19-2010, 06:45 AM
I have a sequence I,ve downloaded some time back it is called Yankee Doodle and it has a flag for the preview and I know there is a how to for the flag and I can't find it can anyone help me?

ppohlman
08-19-2010, 10:25 AM
I have a sequence I,ve downloaded some time back it is called Yankee Doodle and it has a flag for the preview and I know there is a how to for the flag and I can't find it can anyone help me?

Was it this one (http://www.doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?t=219&page=2)?
Look at post 12 for a picture of the flag and post 17 for Yankee Doodle.

olingerjccj
08-19-2010, 10:59 AM
I am doing a flag for my roof this year. It is pretty simple for me. I am going with 7 channels. 1 blue 100ct, 3 red 3 white. then fold the 24ft lights in 1/2 so the flag will be about 12 ft long. It will be stapled directly to the roof so nothing really to make. Hope that helps. The flag is in my profile is you want to look.
http://www.doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?t=11567

John

somtng4u2c
08-19-2010, 01:51 PM
Was it this one (http://www.doityourselfchristmas.com/forums/showthread.php?t=219&page=2)?
Look at post 12 for a picture of the flag and post 17 for Yankee Doodle.

This will work.
Thanks